Avís Legal

1. ET DONEM LA BENVINGUDA A WWW.MASHUP.BARCELONA

A Mashup Comunicació S.L. t'oferim el lloc web https://www.mashup.barcelona, i en el seu cas, les aplicacions mòbils i altres propietats interactives, que Mashup Comunicació S.L. posseeix i opera (conjuntament, la "Web").

L'accés a la Web et confereix la condició de "Usuari", entenent com a Usuari aquell que utilitza la Web amb la finalitat d'obtenir informació sobre els productes i serveis que s'oferten. En aplicació i compliment del deure d'informació disposat a l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic es facilita la següent informació sobre la Web.

1.1 Coneix-nos

2. ÚS DE LA WEB

2.1 Accés a la Web

Aquest Avís Legal regula l'accés i ús de https://www.mashup.barcelona que Mashup Comunicació S.L. posa a la teva disposició. La continuació de l'ús i navegació a la Web comporta l'acceptació d'aquest Avís Legal.

La Web és d'accés lliure i gratuït, i amb caràcter general, no exigeix la prèvia subscripció o registre a la Web, no obstant això, pot ser que algunes seccions de la mateixa requereixin que prèviament omplis un formulari.

Com a Usuari, et compromets a realitzar un ús de la Web, dels seus continguts i dels seus serveis, d'acord amb aquest Avís Legal, la legislació aplicable, l'ordre públic i les bones costums i a no fer un ús dirigit a danyar, desactivar i/o sobrecarregar la Web, o que pugui impedir, de qualsevol manera, la normal utilització i funcionament de la mateixa.

A Mashup Comunicació S.L. realitzem un esforç continuat per mantenir la Web en bon funcionament, mantenint els continguts actualitzats. No obstant això, a Mashup Comunicació S.L. no podem garantir la completa disponibilitat i continuïtat de l'accés a la Web, o de l'actualització dels seus continguts.

Si tens algun dubte relacionat amb la Política de Privacitat i Cookies o l'Avís Legal pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels nostres canals habituals de contacte i si no estàs d'acord amb ells, et demanem que surtis d'aquesta pàgina i no facis cap acció.

2.2 Limitacions d'ús de la Web

En fer ús de la Web et compromets a no:

Si no compleixes amb el disposat en aquest Avís Legal o, qualsevol altra condició recollida en aquesta Web, ens reservem el dret a limitar, suspendre i/o finalitzar el teu accés a la mateixa, podent adoptar per això qualsevol mesura que sigui necessària.

3. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I/O INDUSTRIAL

La Web, els continguts i funcionalitats relacionades amb els mateixos, el disseny de https://www.mashup.barcelona així com les bases de dades, el programari, els diferents elements que integren el lloc web (textos, gràfics, fotografies, vídeos, gravacions sonores, combinacions de colors, disposició i la selecció, etc.), i signes distintius (logotips, marques registrades i noms comercials) que apareixen a la Web són titularitat de Mashup Comunicació S.L. o dels titulars de les respectives llicències i es troben protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

En cap cas, l'accés a la Web suposa la cessió de cap dret de propietat intel·lectual i/o industrial sobre la mateixa o els seus continguts.

4. RESPONSABILITAT

4.1 Sobre la informació.

El contingut de la Web és de caràcter general i té una finalitat informativa sense que garantim la seva exhaustivitat, correcció, vigència o utilitat per a un fi concret.

4.2 Sobre els continguts i serveis de tercers enllaçats.

En cap cas l'existència de llocs enllaçats, integracions, de la presència de plugins o de mecanismes de cerca suposa la recomanació o promoció dels llocs enllaçats o els seus continguts per part de Mashup Comunicació S.L.. És per això que no ens fem responsables del contingut, manifestacions o serveis prestats pels llocs web de tercers.

T'oferim aquests enllaços i informació i/o serveis perquè entenem que poden ser del teu interès, sent la teva responsabilitat llegir i acceptar els Termes d'Ús i Polítiques de Privacitat publicats en aquests llocs web o aplicacions vinculades.

En tot cas, procedirem a la retirada immediata de qualsevol enllaç quan els continguts cap els quals redirigeix puguin contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l'ordre públic. És per això que en el supòsit que consideris que existeix una web enllaçada amb continguts il·lícits o inadequats et demanem que ho posi en el nostre coneixement perquè puguem prendre les mesures que considerem oportunes.

4.3 De la disponibilitat de la web.

Hem adoptat, i continuarem adoptant quants mesures siguin necessàries, dins de les nostres possibilitats i les de l'estat de la tecnologia, per garantir el correcte funcionament de la Web i evitar l'existència de components nocius. No obstant això, no respondrem pels danys i perjudicis que et pogués ocasionar a tu o a tercers la impossibilitat d'accedir a la Web, així com de la presència de virus o altres elements nocius.

5. DISPOSICIONS DIVERSES

5.1 Atenció al client

Per a qualsevol dubte, suggeriment, consulta o reclamació relacionada amb l'ús de la Web posa't en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic infoo@mashupmedia.cat i atendrem la teva consulta a la major brevetat possible, i en qualsevol cas, abans de 30 dies.

5.2 Independència i integritat de les clàusules

La il·licitud, invalidesa o ineficàcia de qualsevol de les clàusules que conformen el present Avís Legal no afectarà l'eficàcia de la resta, sempre que els drets i obligacions no es vegin afectats de forma essencial. Aquestes clàusules hauran de ser substituïdes o integrades per altres que, sent conformes a la llei, responguin a la finalitat de les substituïdes.

La data de última actualització d'aquest Avís Legal, apareix al peu d'aquesta pàgina. Podrem revisar i actualitzar aquest Avís Legal en qualsevol moment i et n'avisarem pels mitjans habituals, però sempre que afectin elements materials no entraran en vigor fins a catorze (14) dies després de publicar-se.

5.4 Jurisdicció i llei aplicable

L'accés i ús de https://www.mashup.barcelona es regiran pel que disposa la legislació espanyola. Qualsevol disputa o controvèrsia serà resolta pels jutjats i tribunals de Barcelona amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que et correspongui, llevat que tinguis la consideració de consumidor, en aquest cas la competència la tindran els jutjats i tribunals del teu domicili.

La Comissió Europea ofereix una plataforma per a la resolució alternativa de conflictes, a la qual es pot accedir des d'aquí.

Última actualització: 21/06/2024.