Avís Legal

1. ET DONEM LA BENVINGUDA A HTTPS://TARRAGONADIGITAL.COM

A Edicions Digitals de Premsa Local, S.L. et posem a disposició el lloc web https://tarragonadigital.com i altres elements interactius, del que Edicions Digitals de Premsa Local, S.L. és titular i opera (conjuntament, la "Web").

L'accés a la Web et confereix la condició “d’Usuari”, entenent com a Usuari aquell que utilitza la Web amb la finalitat d'obtenir informació sobre els productes i serveis que s'ofereixen o contractar-los. En aplicació i compliment del deure d'informació que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic et facilitem la següent informació sobre la Web.

1.1 Coneix-nos

2. ÚS DE LA WEB

2.1 Accés a la Web

Aquest Avís Legal regula l'accés i ús de https://tarragonadigital.com, que Edicions Digitals de Premsa Local, S.L. posa a la teva disposició. La continuitat en l'ús i navegació en la Web comporta l'acceptació d'aquest Avís Legal.

La Web és d'accés lliure i gratuït, i amb caràcter general, no exigeix la prèvia subscripció o registre a la Web, no obstant això, pot ser que algunes seccions de la mateixa requereixin que prèviament emplenis un formulari.

Com a Usuari, et compromets a realitzar un ús de la Web, dels seus continguts i dels seus serveis, d'acord amb aquest Avís Legal, la legislació aplicable, l'ordre públic i els bons costums i a no fer un ús dirigit a perjudicar, inutilitzar i/o sobrecarregar la Web, o que pugui impedir, de qualsevol manera, la normal utilització i funcionament d'aquesta.

A Edicions Digitals de Premsa Local, S.L. fem un esforç continuat per a mantenir la Web en bon funcionament, mantenint els continguts actualitzats. No obstant això, no podem garantir la completa disponibilitat i continuïtat de l'accés a la Web, o de l'actualització dels seus continguts.

Si tens algun dubte relacionat amb la Política de Privacitat i Cookies o l'Avís Legal pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels nostres canals habituals de contacte i si no estàs d'acord amb ells, et demanem que surtis d'aquesta pàgina i no realitzis cap acció.

2.2 Limitacions d'ús de la Web

En fer ús de la Web et compromets a no:

Si no compleixes amb el que es disposa en aquest Avís Legal o, qualsevol altres condicions recollides en aquesta Web, ens reservem el dret a limitar, suspendre i/o finalitzar el teu accés a aquesta, podent adoptar per a això qualsevol mesura que sigui necessària.

2.3 Seccions de comentaris

Certes seccions de la Web, permeten que els Usuaris facin comentaris que s’han d’ajustar a les següents directrius i que seran revisats prèviament a ser publicats:

Si consideres que el contingut publicat per un Usuari incompleix aquestes directrius, pots fer-nos-ho saber i ens encarregarem de revisar i supervisar el seu contingut i decidir la seva idoneïtat, de cara a eliminar-lo.

En cas que vulguis esborrar o modificar un comentari et demanem que dirigeixis un correu a l’adreça naciodigital@naciodigital.cat.

3. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I/O INDUSTRIAL

La Web, els continguts i funcionalitats relacionades amb aquests, el disseny de https://tarragonadigital.com com les bases de dades, el programari, els diferents elements que integren el lloc web (textos, gràfics, fotografies, vídeos, enregistraments sonors, combinacions de colors, disposició i la selecció, etc.), així com els signes distintius (logotips, marques registrades i noms comercials) que apareixen en la Web són titularitat de Edicions Digitals de Premsa Local, S.L. dels titulars de les respectives llicències i es troben protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

L'Usuari es compromet a respectar els drets de propietat industrial i intel·lectual titularitat de Edicions Digitals de Premsa Local, S.L. o tercers. En cap cas, l'accés a la Web suposa la cessió de cap dret de propietat intel·lectual i/o industrial sobre la mateixa o els seus continguts ni:

4. LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

4.1 Sobre la informació.

El contingut de la Web és de caràcter general i té una finalitat informativa sense que garantim la seva exhaustivitat, correcció, vigència o utilitat per a una finalitat concreta.

4.2 Sobre els continguts i serveis de tercers enllaçats.

En cap cas l'existència de llocs enllaçats, integracions, de la presència de plugins o de mecanismes de cerca suposa l’existència d’una relació contractual o la recomanació o promoció dels llocs enllaçats o els seus continguts per part de Edicions Digitals de Premsa Local, S.L.. És per això que no ens fem responsables del contingut, manifestacions o serveis prestats pels llocs web de tercers tret de que tinguem coneixement efectiu de la seva il·licitud i no haguem desactivat l'enllaç amb la diligència deguda.

T'oferim aquests enllaços i informació i/o serveis perquè entenem que poden ser del teu interès, sent la teva responsabilitat llegir i acceptar els Termes d'Ús i Polítiques de Privacitat publicats en aquests llocs web o aplicacions vinculades.

En tot cas, procedirem a la retirada immediata de qualsevol enllaç quan els continguts cap als quals redirigeix puguin contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l'ordre públic. És per això que en el cas que consideris que existeix una web enllaçada amb continguts il·lícits o inadequats et demanem que ho posis en el nostre coneixement perquè puguem prendre les mesures que considerem oportunes el més aviat possible.

4.3 De la disponibilitat de la web.

Hem adoptat, i continuarem adoptant quantes mesures siguin necessàries, dins de les nostres possibilitats i les de l'estat de la tecnologia, per a garantir el correcte funcionament de la Web i evitar l'existència de components nocius. No obstant això, no respondrem pels danys i perjudicis que et pogués ocasionar a tu o a tercers la impossibilitat d'accedir a la Web, així com de la presència de virus, cucs o altres elements nocius.

5. DISPOSICIONS DIVERSES

5.1 Atenció al client

Per a qualsevol dubte, suggeriment, consulta o reclamació relacionada amb l'ús de la Web posa't en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic i atendrem la teva consulta com més aviat possible, i en qualsevol cas, abans de 30 dies.

5.2 Independència i integritat de les clàusules

La il·licitud, invalidesa o ineficàcia de qualsevol de les clàusules que conformen el present Avís Legal no afectarà l'eficàcia de la resta, sempre que els drets i obligacions no es vegin afectats de manera essencial. Aquestes clàusules hauran de reemplaçar-se o integrar-se amb unes altres que, sent conformes a la llei, responguin a la finalitat de les substituïdes.

La data d'última actualització d'aquest Avís Legal, apareix en l'encapçalat d'aquesta pàgina. Podrem revisar i actualitzar aquest Avís Legal en qualsevol moment i t'avisarem d'això pels mitjans habituals, però sempre que afectin elements materials no entraran en vigor fins a catorze (14) dies després de publicar-se.

5.4 Jurisdicció i llei aplicable

L'accés i ús de https://tarragonadigital.com, es regiran pel que es disposa en la legislació espanyola. Qualsevol disputa o controvèrsia entre l'usuari i Edicions Digitals de Premsa Local, S.L. es resoldrà pels jutjats i tribunals de la ciutat de Sabadell (Espanya) amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els correspongui.

La Comissió Europea ofereix una plataforma per a la resolució alternativa de conflictes, a la qual es pot accedir des de: https://ec.europa.eu/consumers/odr/